Stresscoaching

 

Stresscoaching til dig som er ramt

Er du ramt af stress og muligvis sygemeldt, så kan et stress-coachingforløb, være en stor hjælp for dig. Jeg har personlig erfaring med stress, og ved hvor invaliderende stress kan være. Men der er en vej ud af stress. Jeg er certificeret Stresscoach fra Bjarne Toftegård – Danmark førerende stresscoach.

Et typisk forløb varer ca. 3 måneder – jeg er med dig hele vejen, og hjælper dig til et liv med mindre stress. I fællesskab arbejder vi med, hvordan du kan styrke egenomsorg, og hvordan dine værdier kan sættes positivt i spil, så du bliver bedre til at passe på dig selv.

 

Stress kan ramme alle mennesker, og er en naturlig reaktion. Hvis omstændighederne er til det, kan vi alle blive alvorligt stressede. Du kan opleve både fysiske og psykiske symptomer.

 

 

 

Særligt for virksomheder

Flere og flere arbejdspladser udfordres af stress sygemeldinger - anslået er der hver dag 35.000 mennesker sygemeldt med stress i Danmark, og 16,8% af danskerne føler sig dagligt stressede (ifølge Institut or Folkesundhed, 2017). Jeg tilbyder flere ydelser til virksomheder for at mindske følgevirkningerne af stress for virksomheden og for den enkelte stressramte medarbejder.

 

Foredrag:

"Når stressen rammer" - 1 times indførelse i hvad stress er, hvordan den rammer og hvad ​man som organisation og individ kan gøre for at undgå eller hurtigt komme tilbage fra en ​stress sygemelding.

 

Rådgivning omkring stresshåndtering:

​Såvel HR som ledere kan være usikre på, hvordan stress på arbejdspladsen mest ​hensigtsmæssigt håndteres. Stress rammer ikke kun den enkelte, men påvirker også ​afdelingen og lederen. Det er væsentligt at finde ud af, hvordan en konkret stess-situation ​bedst muligt håndteres for at mindske følgevirkningerne for organisationen.

 

Stress coaching af medarbejdere/ledere der er tæt på en sygemelding, delvist sygemeldt eller fuldtidssygemeldt:

Det kan være en fordel for lederen, HR og den enkelte stressramte at få tilknyttet en stress ​coach. Gennem coaching af den enkelte stressramte kommer vi tættere på, hvilken hjælp, ​der er brug, og hvordan den stressramte mest hensigtsmæssigt, vender tilbage til ​arbejdspladsen. Jeg arbejder efter et evidensbaseret samtalekoncept. Et typisk forløb tager ca. 2,5 måned.

 

Fast tilknyttet stresskonsulent for virksomheder:
Jeg tilbyder at være en fast del af din virksomheds stressberedskab. Har I ikke en egentlig HR-afdeling eller har I ikke ressourcerne til at håndtere stress udfordringer, kan vi lave en aftale om et fast samarbejde.

 

Jeg var et sted i livet, hvor jeg oplevede udfordringer på mange områder: På jobbet, i forhold til mit selvværd og i mine relationer. Jeg var tæt på en stress sygemelding. Coachingsessionerne hos Hanne hjalp mig til at genfinde mod, selvværd og livsglæde. Hanne er meget nærværende og positiv i sin tilgang.

 

Hun kan virkelig hjælpe til, at man ser verden på en ny måde. Forløbet har kick-startet forandringer i mit liv, som har haft meget stor betydning for mig.

 

Kvinde, 55 år

Copyright 2019 Hanne Bundgaard & Co  - All rights reserved