Selv den længste rejse starter med et skridt

Praktisk

 

Stresscoaching

En stresscoaching session tager 50-60 minutter. Et typisk forløb består af 7 samtaler. De første 4-5 gange ses vi ugentlig – derefter kan det være hver 14. dag. Der er opgaver og støttende hjemmearbejde mellem alle samtaler. Hjemmearbejdet er tilpasset og med afsæt i den enkeltes ressourcer.

Prisen for et samlet forløb er 7.700 + moms.

 

Stresscoachingsessionerne gennemføres hos:

 

Hanne Bundgaard & Co.

Vitus Bering Innovation Park

Chr. M. Østergaards Vej 4 A

8700 Horsens

 

Vi kan gennemføre stresscoaching per telefon eller over Skype/Messenger.

 

 

Coaching

En coaching session tager ca. 60 minutter. Det er vigtigt, at du har tillid til din coach, at kemien føles rigtig og at du befinder dig godt. Derfor tilbyder jeg altid halv pris på den første session. Prisen per session er 1.100,- kr. excl. moms. Ved køb af klippekort med 5 klip ydes rabat, så prisen er 950,- kr. per session excl. moms (4.750,- kr. excl. moms for klippekort med 5 klip).

 

Coachingsessionerne gennemføres hos:

 

Hanne Bundgaard & Co.

Vitus Bering Innovation Park

Chr. M. Østergaards Vej 4A

8700 Horsens

 

Alternativt kan coachingsessionerne foregå over Skype eller Messenger. Dette kan være en god mulighed i en travl hverdag, hvor du sparer transporten. Ofte er det nemmere at få en tid, hvis vi gennemfører sessionen over nettet. Der ydes rabat på coaching over Skype. Prisen er kr. 875,- excl. moms per session.

 

1:1 sparring og ledercoaching kan også gennemføres i din virksomhed. Her aftales pris og rammer individuelt.

 

 

Ved afbud

Afbud eller ændring af en tid bedes foretaget hurtigst muligt og senest dagen før inden kl. 12.00 til mobiltelefon 3136 6900 (SMS). Ved senere afbud eller udeblivelse afregnes det fulde beløb for den bestilte session. Så husk derfor endelig at melde afbud i god tid. Hvis du f.eks. er blevet syg, er det en mulighed, at vi kan tage samtalen over telefonen eller online via Skype/Messenger, så du stadig får glæde af din bestilte session.

Jeg havde udfordringer med at tage mig sammen til at leve ”det sunde liv”. En enkelt coaching session over Skype med Hanne fik mig til at se de virkelige forhindringer, og hvor jeg skulle finde min motivation. En total øjenåbner, som har gjort, at jeg nu i langt højere grad rent kost og motionsmæssigt lever, som jeg gerne vil.

Kvinde, 53 år fra Viborg

Persondata, høj etik og tavshedspligt

Jeg har naturligvis tavshedspligt. Det du fortæller bliver i det fortrolige rum mellem os.

Se Privatlivspolitik for Hanne Bundgaard & Co.

Copyright 2019 Hanne Bundgaard & Co  - All rights reserved

Selv den længste rejse starter med et skridt

Selv den længste rejse starter med et skridt