Konsulentydelser

Uddannelseskonsulent

Efter en lang karriere i Uddannelsessektoren har jeg stor erfaring med opgaver i relation til såvel de videregående uddannelser som erhvervsskoleområdet. Mangler din institution hjælp til fx:

 

  • Akkrediteringsansøgninger
  • Analyser
  • Forretningsudvikling
  • Uddannelsesudvikling

 

Jeg tilbyder min hjælp som ekstern konsulent. Skriv eller ring, så tager vi en uforpligtende drøftelse.Projekter

Har din organisation en projekt idé og kig på en pulje eller fond, men ikke pt. ressourcerne til at få skrevet en stærk projektansøgning? Jeg bidrager med at omsætte jeres ide til en professionel og bæredygtig projektansøgning; herunder konsortiedannelse.


Jeg har erfaring med diverse puljer, herunder EU-projekter indenfor innovation, forretningsudvikling og erhvervsudvikling.

Mangler din organisation en projektleder på et konkret projekt kan Hanne Bundgaard & Co. ligeledes påtage sig denne opgavetype.

 


Eksempler på tidligere projekter, jeg har arbejdet med:

 

Fremtidens Industrielle Forretningsmodeller

Usebox - brugerredskaber og metoder til skabende innovation

Mobile probes - digitalisering af Cultural Probes Metoden

IKT til brugerinteraktion i innovationsprocesser (Teknologibaseret brugerdreven innovation)

 

 

 

Strategi

Et eksternt blik på virksomhedens eksisterende strategi eller forslag til nye delstrategier på udvalgte områder; eksempelvis ved overvejelser om nye satsningsområde, kan være et værdifuldt input til sikring af vækst og fremdrift.

 

Jeg har mange års praktisk erfaring med strategiarbejde fra både det private erhvervsliv og offentlige institutioner, samt en stor teoretisk ballast indenfor strategifeltet.

 

Kontakt mig for et uforpligtende møde om et samarbejde.

Copyright 2019 Hanne Bundgaard & Co  - All rights reserved