Nye veje vil oftest føles forkerte, ikke fordi de er forkerte, men fordi de er uvante

Life- og businesscoaching

Coaching

 

Har du behov for at blive afklaret, bryde uhensigtsmæssige mønstre, blive bedre til at nå et af dine mål eller er du ikke tilfreds med den måde, du lever dit liv, så kan et coachingforløb hjælpe dig videre. Alle mennesker har et uforløst potentiale; vi kan alle "blive en bedre udgave af os selv".

Et typisk coachingforløb varer 3-6 måneder - men jeg har også klienter, der er i længere forløb.

Jeg er ICF Certificeret Life- og Business coach fra Manning Inspire, og har en del års erfaring med at anvende coaching.

I coachingforløbene arbejder vi ud fra en 6 trins model:

 

  • Målsætning
  • Forhindringer
  • Motivation
  • Mønsterbrud
  • Nye alternativer
  • Den gode afslutning

 

Mine klienter arbejder med vidt forskellige problemstillinger - vi tager fat i lige præcis det, der fylder hos dig, hvor der er et potentiale for en positiv forandring.

 

Ledercoaching

Har du behov for at arbejde med din lederrolle, motivation, performance og særlige udfordringer i dit personlige lederskab set i forhold til din organisations visioner, strategi og mål, så kan et individuelt ledercoaching forløb være en hjælp. Gennem et ledercoaching forløb vil du blive mere bevidst om dine konkrete ledelses-udfordringer og hurtigere kunne handle i forhold til dem. Mål og midler bliver tydeligere. Du bliver mere bevidst om forhindringer, som dermed lettere overkommes.

Et ledercoaching forløb går dybere end 1:1 Sparring.

Hanne har gennem 6 coaching sessioner evnet at få mig til at anskue min virksomhed på helt nye måder. Det har åbnet dørene til nye forretningsmuligheder, og min virksomhed har gennemgået en gennemgribende transformationsproces. Hanne fik mig til at føle mig sikker i processen, og det var et meget tillidsfuldt og styrkende forløb. Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne som Business- og lifecoach. Er virkelig taknemmelig over samarbejdet med Hanne.


Kirsten R., Ejerleder i Vejle

1:1 Sparring

Har du behov for ekstern inspiration, nye vinkler på en udfordring i din organisation eller dit lederjob kan 1:1 sparring ofte være det der skal til for, at du ser nye muligheder og løsninger.

Jeg hjælper dig med at sætte mål og styrke dit lederskab.

Står du overfor et karriereskifte eller er du ny leder kan få 1:1 sparringsseancer hjælpe dig til hurtigere at få succes.

1:1 Sparring kan fungere som en mentorordning for medarbejdere, ledere eller iværksættere som er indtrådt i nye roller i en organisation.

 

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om dine behov.

 

Copyright 2019 Hanne Bundgaard & Co  - All rights reserved

Nye veje vil oftest føles forkerte, ikke fordi de er forkerte, men fordi de er uvante

Nye veje vil oftest føles forkerte, ikke fordi de er forkerte, men fordi de er uvante